Treff DeepSign på «En Ny Start»

DeepSign-en-ny-start

DeepSign deltar på UiOs event, «En ny start», 31. August kl. 17.00 på Universitetsplassens Domus Biblioteca. DeepSign vil holde en kort presentasjon, og er tilgjengelig etter eventet for å besvare spørsmål angående vårt prosjekt.

Map of the University Square at Karl Johan, Oslo

DeepSign vil holde en kort presentasjon sammen med vår partner INSJ om studententreprenørskap og innovasjon i akademia, under eventet «En ny start» arrangert av Universitetet i Oslo. Eventet vil ta sted den 31. August kl. 17.00 på Domus Biblioteca, Vestbygningen på Universitetsplassen i Oslo. Bemerk at vi vil kun holde en svært kort presjentasjon angående DeepSign prosjektet som en del av et underevent om innovasjon og om å skape sin egen arbeidsplass, men vi i DeepSign teamet vil være tilgjengelig under eventet for å svare på spørsmål og andre henvendelser. Vi håper å treffe å se deg der, og svare på alle spørsmål du måtte ha om hvordan vi tetter språkgapet.