DeepSign utvalgt for Demonstrator Lab i Amsterdam

A modern office space, the picture is taken on one side of a glass wall, on the other side people are working by their desk

DeepSign inngår i Demostrator laboratoriet ved Vrije Universitet (VU) i Amsterdam, for å utvikle den første prototypen av en norsk tegnspråk prosessor.

Om Demonstrator Lab

Demonstrator Lab er et knuptepunkt for StartUp bedrifter, som holder til på VU Campus i Amsterdam. Demonstrator Lab bistår akademikere som ønsker å prøve seg på entreprenørtilværelsen , og er et støtteorgan for bedrifter i tidlige stadier. Akseleratorprogrammet bistår med råd innen alle aspekter av ide-til-markedet prosessen, kundeidentifikasjon, prototyping, brukertesting, nettverk og tilskudd. Demonstrator Lab driftes av Innovation Exchange Amsterdam (IXA), et kompetansesenter som støtter forskere i prosessen med å konvertere sine oppfinnelser, ideer eller forskning til et levedyktig, reelt produkt.

DeepSign får nye kontorer i Amsterdam

DeepSign vil nå ha sine kontorer i Amsterdam hos Demonstrator Lab, kom å besøk oss i P -korridoren, 2. etasje, på De Boelelaan 1085!